Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< december 2021 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
1
2
3
4
5
49
6
7
8
9
10
11
12
50
13
14
15
16
17
18
19
51
20
21
22
23
24
25
26
52
27
28
29
30
31
 
 

Multifunctioneel Centrum De RoefAdresgegevens Zuiderzeepad 1
3844JV Harderwijk
Telefoon
T 0341-433966

Voor (bijna) elke Harderwijker is De Roef een begrip, omdat er altijd wel wat te doen is.Voor (bijna) elke Harderwijker is De Roef een begrip, omdat er altijd wel wat te doen is.

De Roef is volledig rookvrij ingericht en goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. Voor rokers is er een kleine rookruimte beschikbaar.

Zaalverhuur
Vergaderen in de Roef in Harderwijk
Naast de gebruikelijke sociaal-culturele activiteiten, bestaat de mogelijkheid tot het volgen van cursussen of trainingen en het houden van vergaderingen (tot ca. 200 personen).

De Roef bezit 10 multifunctionele zalen voor vergaderingen en andere activiteiten.

Door een uitgekiende indeling van de locatie kunnen probleemloos diverse activiteiten naast elkaar plaatsvinden. Uiteraard is het ook mogelijk de gehele Roef te huren voor grootschalige activiteiten. Opstellingen worden aan uw wensen aangepast. Faciliteiten variërend van uitgebreide disco-verlichting tot een internet aansluiting behoren tot de mogelijkheden.

De Roef is regelmatig gastheer voor speciale gebeurtenissen.Regelmatig worden er speciale gebeurtenissen gevierd, zoals geboortefeesten en bruiloften.
Voor elke gelegenheid wordt maatwerk afgesproken met de gast. D
e gast verzorgt doorgaans de eigen catering en zaalinrichting.

Arrangementen
Lunchbufet de Roef HarderwijkBij de zaal huur kunt u kiezen voor de volgende arrangementen:

  • koffie/thee/melk in de vergaderzaal
  • lunch
  • frisdrank naar keuze

Uiteraard is het mogelijk tegen meerprijs de zaal ook 's avonds te huren.

Ontmoetingsruimte
De Roef beschikt over een ruime en gezellige ontmoetingsruimte. In deze ontmoetingsruimte kan gebiljart worden, en onze bar is voorzien van een ruim assortiment aan drankjes en hapjes.
De Roef beschikt over een ruime en gezellige ontmoetingsruimte. In deze ontmoetingsruimte kan gebiljart worden, en onze bar is voorzien van een ruim assortiment aan drankjes en hapjes.


De ontmoetingsruimte is zeer geschikt om na uw activiteit gezellig met uw gasten na te praten.

Bereikbaarheid en Parkeren
Er is zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de Roef een ruime parkeergelegenheid.
De Roef ligt centraal in de wijk Stadsweiden, nabij de gemeenten Ermelo en Nunspeet. Het centrum is goed bereikbaar en gelegen tussen groenvoorzieningen, het Randmeer en de woonerven. Het station ligt op 1 kilometer loopafstand.

Er is zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het gebouw een ruime parkeergelegenheid. Mocht deze parkeerruimte onverhoopt helemaal vol zijn, dan is er op steenworp afstand voldoende openbare parkeergelegenheid beschikbaar.

Let op: TomTom gebruikers dienen bestemming 'Nuttige plaats, cultureel centrum de roef' te kiezen of te navigeren naar de Hoefbladmeen te Harderwijk. Extra parkeerruimte treft u aan op de Lage Wei te Harderwijk.


« terug


Buurthuis - Zalenverhuur