Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< januari 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
1
2
3
4
5
6
7
2
8
9
10
11
12
13
14
3
15
16
17
18
19
20
21
4
22
23
24
25
26
27
28
5
29
30
31
 
 
 
 

Uitzendbureau Actief Interim HarderwijkAdresgegevens Luttekepoortstraat 57
3841AW Harderwijk
Telefoon
T 0341-432211
F 0341-431314
Openingstijden
Ma08:30 - 17:30 u
Di08:30 - 17:30 u
Wo08:30 - 17:30 u
Do08:30 - 17:30 u
Vr08:30 - 17:30 u

allesvan, harderwijk, actief, interim, uitzendbureau

Actief Interim is een groeiende en ondernemende uitzendorganisatie met nu nog een sterke lokale focus maar een grote, landelijke ambitie. 

    
 
Gewoon speciaal
Wij zijn vooral sterk in uitzenden, werving & selectie, detachering en payrolling. Wat ons uniek maakt is het feit dat wij eigenlijk een heel "gewoon" uitzendbureau zijn. En met "gewoon" bedoelen wij dat uitzenden voor ons nog altijd een vak is, een vak dat vooral draait om mensen.

Wij zoeken met heel veel passie de juiste persoon op de juiste plek, heel "gewoon" door met onze klanten en kandidaten in gesprek te gaan en in gesprek te blijven, de juiste kennis van de arbeidsmarkt te hebben en genoeg HR kennis in huis te hebben.

Natuurlijk zetten wij de juiste middelen in, zijn we innovatief en gaan we met onze tijd mee. Onze core business blijft echter de mens en het maken van de juiste match. Best speciaal dus!

allesvan, harderwijk, actief, interim, uitzendbureau

Onze medewerkers
De medewerkers van Actief Interim kennen de lokale/regionale markt als geen ander. Actief Interim is goed op de hoogte van het banenaanbod en van het aanbod werkzoekenden in de regio.

allesvan, harderwijk, actief, interim, uitzendbureau

De medewerkers van Actief Interim kenmerken zich door gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Zij zijn pro-actief en komen hun afspraken na.

Door hun lokale kennis, de grote diversiteit aan dienstverleningsconcepten en grote verscheidenheid aan kandidaten en opdrachtgevers, zijn zij altijd in staat een passende oplossing te bieden.

allesvan, harderwijk, actief, interim, uitzendbureau

Sterk in lokaal werk
Dat is de grootste kracht van Actief Interim. Onze medewerkers steken veel tijd en energie in een persoonlijke benadering. Een goede relatie met onze opdrachtgevers en met onze uitzendkrachten vinden wij belangrijk. Hierdoor hebben we veel informatie over de identiteit en de werkwijze van deze bedrijven en werkzoekenden zodat we kunnen zorgen voor een snelle en juiste match.

    allesvan, harderwijk, actief, interim, uitzendbureau

Kwaliteit
Actief hecht veel waarde aan het leveren van goede kwaliteit. Wij vinden onze kwaliteit pas goed als wij minimaal leveren wat onze klant verwacht. "De klant niet datgene bieden wat hij vraagt maar wat hij altijd heeft gewenst" is de basis van onze missie.  

allesvan, harderwijk, actief, interim, uitzendbureau

Kom langs in Harderwijk
Het team van Actief Interim Harderwijk is gedreven, goed op elkaar ingespeeld en gelooft in een persoonlijke aanpak met regionale focus.

Kortom, zaken doen met Actief Interim, dé regionale aanbieder van flexwerk en uitzendkrachten in verschillende branches, biedt vele voordelen. Wij zijn u graag van dienst.


« terug


Arbeidsbemiddeling - Detacheringsbureaus - Payrolling (personeelsbeheer) - Uitzendbureaus - Vacatures