Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< maart 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
9
 
 
1
2
3
4
5
10
6
7
8
9
10
11
12
11
13
14
15
16
17
18
19
12
20
21
22
23
24
25
26
13
27
28
29
30
31
 
 

CultuurkustAdresgegevens Klooster 4
3841EN Harderwijk
Postadres
Postbus 212
3840AE Harderwijk
Telefoon
T 0341-721021

Cultuurkunst is een broedplaats voor nieuw talent, creativiteit en culturele activiteiten. Het gebouw ademt een rijke historie, maar is een eigentijdse ontmoetingsplek voor de inwoners van Harderwijk en omgeving. 't Klooster biedt jong en oud volop mogelijkheden om in de avonduren of overdag deel te nemen aan jaarcursussen, korte cursussen, projecten en workshops.

Iets nieuws beleven, talent ontwikkelen en ervaringen delen kan er op allerlei manieren, in verschillende disciplines. Dans en theater, literatuur en beeldende kunsten...'t Klooster geeft creativiteit de ruimte!

Centrum voor de kunsten 't klooster - DansDans
Dans bij Cultuurkunst is er in verschillende muziekstijlen, gerelateerd aan cultuur. Je kunt je conditie en energie opbouwen vanuit de muziek en de danstechniek die jou het meest aanspreekt. Leeftijd hoeft geen belemmering te zijn: met een van onderstaande dansvormen blijft je lichaam fit en goed in balans. Kom in beweging en voel het ritme!

Centrum voor de kunsten 't klooster - TheaterTheater
Geniet van het vooruitzicht om op het podium te staan! In een groep leer je verschillende acteer- en/of zangtechnieken en de kunst van het presenteren voor publiek. Spelplezier en stemtraining, inlevingsvermogen, improvisatie en alle remmen los gooien... dit zijn de belangrijkste ingrediënten voor theater maken. Ga jij de uitdaging aan?

Centrum voor de kunsten 't klooster - Beeldende kunstBeeldende kunst
Zelf beeldend werk maken is een uitdaging! Op het platte vlak, ruimtelijk of juist in de toegepaste vormgeving: de afdeling beeldende kunst is heel veelzijdig en divers. Het aanbod varieert van cursussen voor beginners tot een plek voor de amateurkunstenaar die meer zelfstandig wil werken. Variatie is er ook in de lengte en frequentie van de cursus. de lessen.

Centrum voor de kunsten 't klooster - digitale mediaDigitale Media (volwassenen 18+)
Een goede foto of korte film vertelt een verhaal over een plaats, een object of persoon.
Je leert de juiste technieken te combineren met een scherpe waarneming. Je verdiept je fascinatie en leert hoe je gebruik kunt maken van verrassende of ongewone composities die je beeld meer zeggingskracht geven.

Centrum voor de kunsten 't klooster - het Atelier Ontmoeten - meedoen voor mensen met een verstandelijke beperking.Het Atelier
Ontmoeten - meedoen voor mensen met een verstandelijke beperking.
Je wilt in je vrije tijd graag iets creatiefs doen samen met anderen. Je kunt komen schilderen. Aan het eind van de cursus doe je mee met een expositie. Sta je liever op het podium? Daar leer je dansen en bewegen. Je werkt op je eigen tempo en mag laten zien wat je kunt. De docenten helpen je daarbij. KOM jij ook?

Centrum voor de kunsten 't klooster - Theaterschool FierTheaterschool Fier
Ben je tussen de 4 en 18 en vind je het cool om op het podium te staan? Word je blij van musicals, dansen of toneelspelen? Kijk dan snel bij ons aanbod, want er zit vast een cursus bij die helemaal bij jou past!
Jeugd theaterschool Fier Harderwijk, nunspeet

 

Centrum voor de kunsten 't klooster - kunst in schoolkunst in school
In het kader van kunst- en cultuureducatie en aansluitend op het ervaringsgericht leren in het primair onderwijs heeft Cultuurkunst een gevarieerd projectaanbod ontwikkeld voor beeldende kunst, theater en dans. Schoolklassen kunnen op atelierbezoek komen of workshops volgen, dit in het kunstmenu of op aanvraag van de school.

kunst in bedrijf
De sfeervolle ruimtes in het kloostergebouw zijn ingericht op het beoefenen van beeldende kunsten en podiumkunsten. Ook zijn er lokalen beschikbaar voor receptieve bijeenkomsten, zoals lezingen, werkbesprekingen, teambuildings en trainingen. De authentieke theaterzaal is voorzien van licht en geluid, de publiekstribune biedt plaats aan zestig personen. Deze zaal is tevens een geschikte ruimte om grote groepen te ontvangen.

 

 

 


« terug


Cultuur - Cursussen - Kunst - Kunstzinnige vorming