Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< september 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
35
 
 
 
 
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
 

Massagetherapie Willy van Brussel HarderwijkAdresgegevens Paardenbloemdreef 12
3845KC Harderwijk
Telefoon
T 06-38741053

Mijn naam is Willy van Brussel en ik ben holistisch Massagetherapeut
Holos betekent ‘geheel'. De mens als eenheid van lichaam en geest. Het één staat niet los van het ander. Holistische Massagetherapie is er voor iedereen die graag meer in contact wil komen met zijn/haar lichaam en voor wie nieuwsgierig is naar wat de lichamelijke en/of psychische signalen die het lichaam uitzendt te vertellen hebben. Hierdoor kun je meer inzicht krijgen in de aanleiding of oorzaak van je klachten. Vanuit deze bewustwording ontstaat de keuze om anders met jezelf, met anderen of met de situatie om te gaan. Dit kan een positieve invloed hebben op je klacht of hoe je de klacht ervaart.

Mijn visie is dat ziekte niet zomaar ontstaat. Je lichaam vertelt je iets, vraagt je aandacht. Daarom raak je bij Massagetherapie niet alleen het weefsel aan maar ook de emotie die het weefsel heeft vastgezet. Het lichaam weet en herinnert zich alles, vandaar ook dat het lichaam altijd de juiste signalen afgeeft, het liegt nooit. Hartkloppingen, versnellingen van de ademhaling, blozen en hakkelen zijn allemaal herkenbare voorbeelden van het feit dat je lichaam je gevoelsleven weerspiegelt.

Massagetherapie is voor mensen van alle leeftijden. Voor mensen met fysieke klachten en voor mensen die de behoefte voelen beter in contact te komen met hun eigen lijf, gevoelens en emoties. Denk bij klachten aan: stijfheid, spierpijn, spasmes, gewrichtspijnen, rugklachten, maar ook aan: lusteloosheid, hoofdpijn, stress, piekeren, burn-out en slapeloosheid.

Massage verwarmt, ontspant en versoepelt. Het zorgt voor een betere circulatie in je lichaam. Massagetherapie kan inzicht geven en bijdragen tot bewustwording. Het kan je leren en helpen verantwoording te nemen voor je eigen welbevinden.

Na verschillende opleidingen te hebben gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heb ik de 4-jarige hbo-opleiding tot Massagetherapeut gevolgd bij Academie Holos te Utrecht. (www.holos.nl) Door mijn persoonlijke ervaringen en ontwikkelingen, mijn betrokkenheid en bekwaamheid, kan ik jou een fijne massage geven of je begeleiden in jouw persoonlijke proces, door middel van aandacht, aanraken en contact...

Massagetherapie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door verschillende Zorgverzekeraars wanneer je aanvullend verzekerd bent.


« terug


Massage