Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< september 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
35
 
 
 
 
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
 

Harderwijker Automobiel Club - HACAdresgegevens (Hierdense Motorclub) Kleine Mheenweg 8a
3849BM Hierden
Telefoon
M 06-28752320

Op 1 september 1966 is de Harderwijker Automobiel Club opgericht.

De Harderwijker Automobiel Club beperkt zich tot het organiseren van puzzelritten.
U kunt een puzzelrit zien als een uitje maar ook als een sport. Jaarlijks wordt er ergens in Nederland ook een Nederlands teamkampioenschap georganiseerd.

Ritten rijden bij de Harderwijker Automobiel Club

U hoeft geen lid van onze vereniging te zijn om aan een puzzelrit mee te kunnen doen. Meldt u zich voor het eerst bij onze vereniging dan doet u mee in de beginnersklasse (B-klasse) de meer ervaren rijders strijden tegen elkaar in de A-klasse. De puzzelritten hebben allen een lengte van plusminus 25 kilometer, alleen de Avond van Harderwijk beslaat enkele kilometers meer.

We willen graag kort twee van onze jaarlijkse ritten toelichten:

1. In het voorjaar organiseren wij de Avond van Harderwijk. Het leuke is dat u tijdens deze rit twee trajecten gaat rijden. Na het eerste traject komt u terug in onze ‘thuisbasis' bij de Hierdense Motorclub. U heeft daar een pauze om gezellig met de andere deelnemers uw ervaringen tijdens het eerste deel door te nemen. Daarna vertrekt u voor een tweede traject welke eveneens weer eindigt bij onze ‘thuisbasis'. Na het tweede traject volgt, zoals na elke rit, de prijsuitreiking.

2. In het najaar organiseren wij onze traditionele Boodschappenrit. Een rit met een zeer bijzondere prijsverdeling na afloop van de rit. Iedereen heeft prijs en deze prijs bestaat ditmaal zoals de naam van rit al aangeeft uit boodschappen. Hoeveel boodschappen hangt af van hoe goed u de rit verreden heeft. U krijgt namelijk voor iedere goeduitgevoerde opdracht een boodschap mee naar huis. Daar zijn wij als Harderwijker Automobiel Club uniek in.

Interesse

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt, neem dan gerust contact met ons op of bezoek een activiteit van onze vereniging. Kijk voor de eerstvolgende rit op onze site.

 


« terug


Auto- en motorsport - Verenigingen