Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< december 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
 
1
2
49
3
4
5
6
7
8
9
50
10
11
12
13
14
15
16
51
17
18
19
20
21
22
23
52
24
25
26
27
28
29
30
1
31
 
 
 
 
 
 

Zaalvoetbal Horecatoernooi geslaagd

Zaalvoetbal Horecatoernooi geslaagd
Harderwijk Geplaatst 4 maart 2018

De vijfde editie van het zaalvoetbal horecatoernooi Harderwijk was zeer geslaagd. Met 16 deelnemende horeca bedrijven uit de regio was de gezelligheidsfactor hoog te noemen, maar werd er ook behoorlijk goed en fanatiek gevoetbald.

Er zijn horecateams die meedoen voor de gezelligheid en "fun" teams die gaan voor de grote beker. En natuurlijk voor de onderlinge strijd omdat iedereen elkaar goed kent in het horecawereldje en je met een overwinning een jaar lang vooruit kan bij je concu-collega's. Daarom hanteren de organisatoren, Thony & Ferry Schwab, al jaren voor een schema met ook een verliezersronde, zodat elk team 6 wedstijden zou spelen. Dus ook voor de gezelligheidsteams voldoende voetbal minuten. Soms meer minuten dan ze lief was. De boterlap werd uiteindelijk voor de derde maal op rij rode lantaarndrager met een zestiende plek, maar was ook weer het gezelligste team.
Atlantic Bioscoop wint voor de 1e keer

Het was uiteindelijk de formatie van de bioscoop, met de broers Robert en Benjamin van der Berg, die de felbegeerde wisseltrofee mochten meenemen, In een helaas geen spannende finale werd de Nicky's Inn formatie met 4-0 verslagen. De derde plaats was voor Beachclub Babbelbeach. Na afloop konden alle teams deelnemen aan een buffet en werd de prijsuitreiking afgesloten met een verloting voor het goede doel, De Stichting ALS Nederland. Voor volgend jaar hebben de meeste teams al aangegeven weer mee te willen doen.

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Wok Inn Ermelo
GOLF 4 ALL Harderwijk
Dolfinarium
Accountant Putten MTH Accountants & Adviseurs
Rondvaart Varen Harderwijk Twee Gebroeders
Beauty Farm Sauna Drôme