Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< juni 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
22
 
 
 
1
2
3
4
23
5
6
7
8
9
10
11
24
12
13
14
15
16
17
18
25
19
20
21
22
23
24
25
26
26
27
28
29
30
 
 

Rabobank inspireert lokale clubs met Tony Chocolonely en sociale media tips

Rabobank inspireert lokale clubs met Tony Chocolonely en sociale media tips
Harderwijk Geplaatst 1 oktober 2017

Ruim 220 personen verzamelden zich bij RSG Slingerbos in Harderwijk op 25 september voor de startbijeenkomst van de Rabobank Clubkas Campagne . Ook dit jaar verdeelt de Rabobank Randmeren € 70.000 onder de deelnemende verenigingen en stichtingen uit de kernen Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Tips voor goede campagne
Eerste spreker Matthijs Hazeleger gaf de aanwezigen sociale mediatips:: ‘Sta stil bij je doel en je doelgroep en bedenk waar vind je je doelgroep. Op Facebook, Twitter of Instagram.' Kernvragen voor het voeren van een effectieve campagne'. Daarna inspireerde Ynzo van Zanten, chocolade evangelist bij Tony Chocolonely, de aanwezigen met zijn 100% slaafvrije chocoladeverhaal.

Extra prijs voor originele campagne
Directievoorzitter Hans van Guchte vertelt: ‘Ik ben trots op de lokale verenigingen en stichtingen, die veelal met vrijwilligers en weinig financiën hun ambitieuze doelen nastreven. Daarom ondersteunen wij hen via de Clubkas Campagne. Niet alleen met geld, maar ook met het delen van kennis. Vanavond leren aanwezigen hoe zij goed campagne kunnen voeren'. ‘Waardevol voor de Clubkas Campagne, maar ook zeker voor acties daarna voor de eigen club!'

Leden kunnen stemmen
Verenigingen en stichtingen voeren campagne om zoveel mogelijk stemmen te werven voor de eigen club! Leden van Rabobank Randmeren stemmen van 5 tot en met 24 oktober op hun favoriete clubs. Zij ontvangen hiervoor een e-mail met een unieke code. De stemmen van de leden zijn geld waard; Hoe meer stemmen hoe meer geld.

Bekendmaking bijdragen
In de week van de coöperatie op 30 oktober en 31 oktober is bekend welke club welk bedrag mee naar huis neemt. Dan reikt Rabobank de cheques uit aan de verenigingen en stichtingen bij de lokale Rabobankvestigingen in Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Kennis inspiratie beleving
Rabobank gelooft dat je samen bouwt aan een mooiere samenleving. Verenigingen en stichtingen spelen daarin een belangrijke rol. Met de Clubkas Campagne ondersteunt Rabobank Randmeren clubs en geeft hen een zo een steuntje in de rug om hun dromen te verwezenlijken. Een unieke kans voor verenigingen en stichtingen om geld te verdienen voor hun club!


Meer informatie | rabobank.nl/lokale-bank/randmeren/

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Rabobank Randmeren
Adresgegevens
Hoofdweg 3
3842GZ Harderwijk
Telefoon
T 033-4675500


Vakgarage Kievit Auto Werkplaats
Massagetherapie Willy van Brussel Harderwijk
In Between Curtains en Carpets
Zakelijk inkomensbeheer Financial Health
Communicatie Harderwijk EMC Solutions