Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< juni 2021 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
22
 
1
2
3
4
5
6
23
7
8
9
10
11
12
13
24
14
15
16
17
18
19
20
25
21
22
23
24
25
26
27
26
28
29
30
 
 
 
 

De coolste golfkampen voor enthousiaste jeugd

De coolste golfkampen voor enthousiaste jeugd
Harderwijk Geplaatst 16 mei 2016

Junior Golf Camps is een nieuw initiatief gericht op jeugdige golfers tot 21 jaar Wij organiseren de coolste golfkampen op diverse locaties in Nederland én in het buitenland.

Deze zomer organiseren we van 15-19 augustus een te gek Summer Camp op Golf4All Harderwijk. Voor kinderen die al kunnen golfen en graag een week op een geweldige en fun manier aan hun techniek willen werken. Die lekker mee willen doen aan (team) wedstrijdjes en gewoon een te gekke week willen beleven! Maar ook voor alle jeugd die nog nooit, of slechts een paar keer, heeft gegolfd en die het graag (goed) wil leren. Zodat je na deze week met je ouders of opa en oma de baan in kunt. Of met vriendjes kunt afspreken om eens een balletje te slaan. Want golf is een fantastische sport om sámen te beleven!

Kijk voor meer informatie over het Summer Camp op de website: www.juniorgolfcamps.nl

PROGRAMMA SUMMER CAMP GOLF4ALL HARDERWIJK
Junior Golf Summer Camps staan in het teken van veel golf, heel veel fun en veel aandacht voor het sociale aspect. Natuurlijk staan de golfactiviteiten centraal, we dagen jullie uit met nieuwe oefeningen en veel (onderlinge) wedstrijdjes. Daarbij is een gezellige sfeer en lol maken minstens zo belangrijk. Bij een Junior Golf Camp maak je "friends for life"!

Een kleine "sneak preview" voor wat betreft de inhoud van de Summer Camps:
- Technische trainingen, uiteraard door ervaren PGA Professionals en op basis van golf = fun!
- Een Ryder Cup Team Event
- Een Family Friday Finale: een super-spannende Family wedstrijd in teamverband met je vader, moeder, opa of oma of welk familielid dan ook, met afsluitende BBQ waarbij de prijsuitreiking wordt gehouden en de hele Family welkom is.

DRIVE, CHIP & PUTT: OFFICIELE VOORRONDES TIJDENS DE JUNIOR GOLF CAMPS
Tijdens de zomerkampen organiseren we in samenwerking met Drive, Chip & Putt officiële voorrondes van dit fantastische event. Alle jeugd die deelneemt aan een zomerkamp kan meedoen aan een echte Drive, Chip & Putt wedstrijd. De winnaars van elk kamp gaan rechtstreeks door naar de grote Drive, Chip & Putt finale waarvan de locatie binnenkort bekend wordt gemaakt!

ORGANISATIE
Junior Golf Camps wil met de centrale (landelijke) organisatie van golfkampen jeugdige golfers motiveren om een week actief bezig te zijn met golf, veel te leren maar zeker ook veel in groepsverband bezig te zijn met het spel. Of voor diegene die nog niet kunnen golfen: in een week tijd op een leuke manier de eerste beginselen van het golf te leren. De Summer Camps hebben een regionaal karakter, zodat je ook na het kamp met elkaar de baan in kunt!


Meer informatie | www.juniorgolfcamps.nl | www.golf4all-harderwijk.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Concerned B.V.
Communicatie Harderwijk EMC Solutions
Massagetherapie Willy van Brussel Harderwijk
Coolaction Ermelo Harderwijk Airconditioning Warmtepompen
Fit in 30 minuten per week Fitention Drielanden
Verzekeringen Kantoor Van den Berg Harderwijk