Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< juni 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
22
 
 
 
 
 
1
2
23
3
4
5
6
7
8
9
24
10
11
12
13
14
15
16
25
17
18
19
20
21
22
23
26
24
25
26
27
28
29
30

Nieuwe afspraken met Cleanprofs. containerreiniging Harderwijk

 Nieuwe afspraken met Cleanprofs. containerreiniging Harderwijk
Harderwijk Geplaatst 6 november 2013

Onlangs heeft de gemeente Harderwijk een positief gesprek gevoerd met de directie van Cleanprofs over containerreiniging in Harderwijk.

Aanleiding voor het gesprek was de manier waarop onlangs door het bedrijf contracten zijn gesloten met inwoners in Harderwijk. Sommige inwoners belden de gemeente met de vraag of er een directe samenwerking is met de gemeente. Aangezien dat niet het geval is, heeft de gemeente op de gemeentepagina en op de website een waarschuwing geplaatst over het bedrijf. Bij nader inzien heeft de gemeente te snel negatief geoordeeld en heeft dat nu bijgesteld.

Correcte wijze
Uit het gesprek is naar voren gekomen dat Cleanprofs juist veel moeite doet om de contracten op een correcte wijze af te sluiten. De medewerkers worden hiervoor goed opgeleid en moeten zich houden aan een eigen bedrijfscode. Omdat het afsluiten van de contracten onder de Colportagewet valt, hebben mensen die een contract afsluiten 8 dagen bedenktijd.

Afspraken
Er zijn nu nieuwe afspraken gemaakt over de wijze waarop Cleanprofs in Harderwijk te werk gaat. Afgesproken is dat Cleanprofs bij een volgende wervingsactie de gemeente informeert om misverstanden te voorkomen. Ook is afgesproken dat eventuele klachten direct aan Cleanprofs worden doorgegeven zodat een en ander met de verkopers besproken kan worden.

Landelijke Opschoondag
Om zich van zijn beste kant te laten zien, heeft de directie van Cleanprofs Harderwijk een mooi aanbod gedaan. Bij de volgende Landelijke Opschoondag van de stichting Nederland Schoon komt het bedrijf met vier waswagens naar Harderwijk. Vele bewoners van Harderwijk kunnen dan hun container dan gratis laten schoonmaken om kennis te maken met deze service.

Cleanprofs gaat aan de slag op vrijdag 28 maart 2014 en op de actiedag zelf: zaterdag 29 maart 2014. Het bedrijf kan dan circa 4.000 gft-containers op een milieu-verantwoorde wijze reinigen. Welke wijken dit aanbod krijgen zal in nader overleg tussen gemeente en Cleanprofs begin volgend jaar nog nader bekend worden gemaakt. Een en ander moet namelijk uiteraard ook aansluiten bij het legen van de containers.


Meer informatie | Allesvan.nl Harderwijk & Hierden | Gemeente Harderwijk

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Beauty Farm Sauna Drôme
Sport Ermelo Drumble Dance
Accountant Putten MTH Accountants & Adviseurs
Rondvaart Varen Harderwijk Twee Gebroeders
RJ Automatisering
Verzekeringen Kantoor Van den Berg Harderwijk