Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< juli 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
 
 
1
2
3
4
5
28
6
7
8
9
10
11
12
29
13
14
15
16
17
18
19
30
20
21
22
23
24
25
26
31
27
28
29
30
31
 
 

Kabouterweken bij Bezoekerscentrum Nunspeet

Kabouterweken bij Bezoekerscentrum Nunspeet
Buiten de regio Geplaatst 5 oktober 2018

Ook dit jaar vinden de Kabouterweken weer plaats in de herfstvakantie, van 13 tot en met 28 oktober. Kom tijdens de kabouterweken naar het Bezoekerscentrum Nunspeet. Loop samen met je kabouters het kabouterpad en misschien kom je wel een echte kabouter tegen!

Kinderen van 3 tot 7 jaar, maar ook oudere kinderen die in kabouters geloven, zijn van harte welkom bij het Bezoekerscentrum Nunspeet.

Tijdens de Kabouterweken speur je samen naar kaboutersporen. Denk aan geknakte grassprietjes op de plekken waar kabouters gepicknickt hebben, paddenstoelenbankjes en kleine voetsporen. De speurtochten vinden plaats op het kabouterpad van het Bezoekerscentrum Nunspeet. De kinderen worden, voordat ze gaan zoeken, uitgedost als kabouter met een rode puntmuts, knapzak en roodgeschminkte wangen. Na afloop mogen ze de muts houden en krijgen ze een leuk aandenken aan het kabouteravontuur. Alleen in de kabouterweek is de speurtocht nog spannender dan buiten de herfstvakantie: dan is er langs het kabouterpad bij het Bezoekerscentrum Nunspeet een schatkistje verstopt. Wat erin zit is een geheim, maar één ding is zeker: het kind dat de schat vindt, krijgt een verrassing. Ook voor de (groot)ouders wacht er tijdens de Kabouterweek een extraatje: zij die online het kabouterpad hebben geboekt, maken kans op een weekendverblijf voor vier personen in een vakantiewoning van Staatsbosbeheer.

Het kabouterpad kost € 5,00 per kabouter en we vragen € 10,00 borg voor de begeleiderstas en knapzakjes.  Reserveren kan via www.kabouterweek.nl of info@bezoekerscentrumnunspeet.nl

Op zaterdag 13 oktober om 12 uur zal onze reuzekabouter Daan officieel onthult worden. Natuurlijk zijn rondom de opening allerlei leuke kabouterfestiviteiten georganiseerd!

Naast het kabouterpad organiseert Bezoekerscentrum Nunspeet in de kabouterweken van maandag t/m vrijdag extra inloopactiviteiten voor jong en oud:
Keuze uit o.a.
- Kabouterstammetje maken
- Uiltjes knutselen
- Bosdiertje maken
- Pompoen snijden
- Oorwormenpot maken
- Braakbal uitpluizen
De activiteiten zijn in te lopen van 12.00 uur tot 15.30 uur en kosten € 5,00 per activiteit per kind.


Meer informatie | bezoekerscentrumnunspeet.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Houten Parket Vloeren Harderwijk 't Vloerenhuis
In Between Curtains en Carpets
GOLF 4 ALL Harderwijk
Massagetherapie Willy van Brussel Harderwijk
Beauty Farm Sauna Drôme
WAUW Harderwijk Online Marketing