Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< februari 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
1
2
3
4
5
6
6
7
8
9
10
11
12
7
13
14
15
16
17
18
19
8
20
21
22
23
24
25
26
9
27
28
 
 
 
 
 

Dichter bij de vrijheid

Dichter bij de vrijheid
Geplaatst 25 april 2020

Bibliotheek Noordwest Veluwe nodigt inwoners uit haar verzorgingsgebied Putten, Ermelo, Harderwijk, Elspeet en Nunspeet van harte uit, om met zelfgeschreven gedichten, uiting te geven aan de waarde van de vrijheid. Op dit moment ervaren veel mensen door het corona-virus dat ze worden beperkt in hun bewegingsvrijheid, juist nu we in Nederland vieren dat we 75 jaar geleden bevrijd zijn van de Duitse bezetting.

Wat betekent vrijheid voor jou? Vrijheid van mogen zijn wie je bent, vrij van oorlog en bezetting, vrij van ziekte, vrij van ...?

Door met elkaar te schrijven over vrijheid, biedt de Bibliotheek niet alleen een uithangbord voor mensen om hun gevoelens te delen, maar ook om te lezen en leren van anderen. Alle inzendingen worden gepubliceerd op een speciale webpagina van de Bibliotheek. Ook vind je daar de dichtregels. Om mee te doen hoef je geen Neerlandicus of ervaren dichter te zijn, iedereen is welkom om mee te schrijven, van jong tot oud!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jack van Zundert van de Bibliotheek Noordwest Veluwe: jack.vanzundert@bibliotheeknwveluwe.nl

 


Meer informatie | bibliotheeknoordwestveluwe.nl/activiteiten/dichter-bij-de-vrijheid.html

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Finshare
Massagetherapie Willy van Brussel Harderwijk
Communicatie Harderwijk EMC Solutions
In Between Curtains en Carpets
WAUW Harderwijk Online Marketing
Zakelijk inkomensbeheer Financial Health