Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< september 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
35
 
 
 
 
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
 

5 mei dagretour bij Ervaar het OV

5 mei dagretour bij Ervaar het OV
Buiten de regio Geplaatst 29 april 2019

Op zondag 5 mei vieren we de vrijheid. Ga jij naar het Bevrijdingsfestivals in Zwolle en Wageningen? Kom met het openbaar vervoer! Met de speciale acties van Ervaar het OV reis je op 5 mei snel én voordelig naar Zwolle en Wageningen.

Extra voordelig met bus of trein naar Bevrijdingsfestivals
Goed nieuws voor iedereen die op 5 mei de vrijheid gaat vieren. Met de speciale acties van Ervaar het OV reis je niet alleen snel en makkelijk met de bus of trein, maar ook heel voordelig. Bovendien heb je geen last van files of volle parkeerplaatsen en is er geen discussie over wie de Bob is. Bestel dus snel je ticket!

Verschillende acties
Ervaar het OV komt met verschillende acties voor 5 mei. Zo kun je met het speciale Bevrijdingsdagretour voor maar €6,- met de bus naar Zwolle of Wageningen. Of neem voor €12,50 vanaf een Valleilijn station de trein naar Ede-Wageningen. Vanaf daar reis je met de bus naar Wageningen en weer terug. Of pak de Blauwnettrein vanaf Kampen, Heino of Raalte naar Zwolle voor maar € 7,-. Ga je naar een van de andere 14 Bevrijdingsfestivals? Reis dan met 20% korting met het 5 mei-retour van de NS. Check www.ervaarhetov.nl/5-mei voor de actievoorwaarden.

Download je e-ticket
Vier dus de vrijheid met Ervaar het OV en bestel snel je ticket. Via www.ervaarhetov.nl kun je jouw e-ticket gemakkelijk downloaden.

Over Ervaar het OV
Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland, Overijssel en verschillende vervoerders. Op www.ervaarhetov.nl worden interessante kortingsacties aangeboden en vind je informatie over leuke evenementen en attracties waar we je graag met de bus of trein naar toe brengen.

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Communicatie Harderwijk EMC Solutions
Fit in 30 minuten per week Fitention Drielanden
Wok Inn Ermelo
Vakgarage Kievit Auto Werkplaats
Massagetherapie Willy van Brussel Harderwijk
Verzekeringen Kantoor Van den Berg Harderwijk