Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< december 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
 
1
2
49
3
4
5
6
7
8
9
50
10
11
12
13
14
15
16
51
17
18
19
20
21
22
23
52
24
25
26
27
28
29
30
1
31
 
 
 
 
 
 

Open Huis Vuvera in het Nieuwe Palet

Open Huis Vuvera in het Nieuwe Palet
Ermelo Geplaatst 24 juni 2017

Vuvera moet deze zomer uit het gebouw aan de Kozakkenkamp omdat op die plek 10 woningen worden gebouwd. Vandaag werd op het gemeentehuis van Ermelo een nieuw huurcontract getekend door wethouder Laurens Klappe, Vuvera voorzitter Ida Stoevelaar en algemeen coördinator Henk Schuurman.

Wethouder Laurens Klappe en Vuvera voorzitter Ida Stoevelaar ondertekenen de huurovereenkomst

Een drukke tijd breekt aan voor Volksuniversiteit Vuvera Veluwerand in Ermelo. In overleg met de gemeente Ermelo zijn drie mogelijke locaties bekeken. Het gaat om De Dialoog aan het Raadhuisplein, het pand van ateliers en galerie Leonardo da Vinci aan de Kerklaan en voormalige Daltonschool De Vlinderboom aan de Cronjéstraat. De laatstgenoemde locatie wordt het dus voor in ieder geval drie jaar.

In Ermelo heeft Vuvera afgelopen seizoen aan ruim vijfhonderd mensen cursussen aangeboden. Ook in Harderwijk (De Kiekmure) en Putten (Stroud) zijn regelmatig activiteiten geweest. Ruim een half jaar verkeerde de stichting in onzekerheid over een nieuwe locatie: In december 2016 kreeg men de melding dat er concrete plannen lagen voor woningbouw op de huidige plek van het Palet. Nu is aan die onzekerheid een einde gekomen en kijkt Vuvera weer vooruit. De komende maanden zal veel tijd en energie gestoken worden in het herinrichten en verbouwen van de Vlinderboom, het opruimen, inpakken en verhuizen van het Palet naar de nieuwe locatie, die ‘het Nieuwe Palet' gaat heten.

Het ‘Open Huis' van Vuvera, dat op 24 augustus 2017 gepland staat, vindt plaats in het Nieuwe Palet aan de Cronjéstraat 46 in Ermelo. Houd onze berichtgeving in de gaten, want dit zal nu natuurlijk een extra feestelijk gebeuren worden!


Meer informatie | vuvera.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

RJ Automatisering
Parket Vloeren Harderwijk 't Vloerenhuis
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
La Luna Uitvaart Ermelo Harderwijk
Zakelijk inkomensbeheer Financial Health Ermelo
Auto Garage - Ermelo Vakgarage Kievit