Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< juni 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
22
 
 
 
 
 
1
2
23
3
4
5
6
7
8
9
24
10
11
12
13
14
15
16
25
17
18
19
20
21
22
23
26
24
25
26
27
28
29
30

Verrassende activiteiten tijdens het Winterfeest in Putten

Verrassende activiteiten tijdens het Winterfeest in Putten
Putten
vanaf 14:00 uur
Centrum, Putten


Winkelcentrum Putten wordt zaterdag 15 december van 14.00 tot 21.00 uur omgetoverd tot een indrukwekkend winters decor. Met een sfeervolle schaatsbaan, kerstmarkt, live muziek, verrassende kinderactiviteiten en lekker eten heeft het Winterfeest voor ieder wat wils!

Winterfeest programma
Dit jaar kan er weer heerlijk geschaatst worden tijdens het Winterfeest! Kom dus ook gezellig een pirouetje draaien op de mooi verlichte schaatsbaan. Schaatsen zijn gratis te leen. Neem wel even handschoenen mee voor de veiligheid van de vingertjes. Ook is er ijssculpturen carven waarbij kunstenaars ijsblokken bewerken tot prachtige kunstwerken en strijden om de felbegeerde wisselbeker. Kinderen die willen ervaren hoe het is om een ijssculptuur te maken kunnen dit zelf onder deskundige begeleiding uitproberen.

Nieuw dit jaar is het prachtige Winter Theater waarin verschillende dansgroepen en koren zullen optreden. Zo zullen de kinderen van de Gelderse Balletscholen, Badabounce, Orion en Dansstudio Annemieke Bais mooie performances geven. Naast de verschillende optredens zal er ook een kunst expositie zijn met o.a. schilderijen, keramiek, hoeden en andere kunstwerken. In de historische Oude Kerk kun je genieten van het mini-kerstconcert ‘In de stal van mijn hart'. En een echte stal beleven kan bij de levende kerststal voor de Hema. Naast al deze optredens kom je in het centrum op diverse plekken nog veel meer sfeervolle live muzikanten en bijzondere acts tegen. 

Als vanouds zal er weer een sfeervolle kerstmarkt zijn waar kerst- en winterproducten te koop zijn en leuke activiteiten plaats vinden. Bij Pluk & Proef kun je je eigen kerstdecoratie maken. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Zo zijn er heerlijk vers bereide wintergerechten, oliebollen, poffertjes en natuurlijk warme chocolademelk te verkrijgen op de kerstmarkt.

En ook voor de kinderen belooft het een feestje te worden, want het Winterfeest staat bol met gratis kinderactiviteiten zoals een Meet & Greet met Olaf en de Disneyprinsessen, de Schaatsbaan, een ballonnen-glow-optocht en het sprookjesachtige Winterwonderland plein, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, knutselen en marshmallows smelten bij het kampvuur. Ook kun je een rondritje maken in het wagentje met paard Bartje. Kortom; reden genoeg om 15 december het winkelcentrum van Putten te bezoeken.« terug
Massagetherapie Willy van Brussel Harderwijk
Rondvaart Varen Harderwijk Twee Gebroeders
Dolfinarium
Palingroker Smokey Arjen Ermelo
RJ Automatisering
Auto Garage - Ermelo Vakgarage Kievit