Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< september 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
36
 
1
2
3
4
5
6
37
7
8
9
10
11
12
13
38
14
15
16
17
18
19
20
39
21
22
23
24
25
26
27
40
28
29
30
 
 
 
 

Centrummanagement HarderwijkAdresgegevens Postbus 346
3840AH Harderwijk

Welkom in de Binnenstad van Harderwijk!
Harderwijk heeft een mooie oude, historische binnenstad
met een verrassend aanbod aan winkels en horeca.

Goed en gevarieerd winkelaanbod
Uiteraard ontbreken de bekende winkelketens niet in Harderwijk zoals de Hema, Miss Etam, Vero Moda, Score, Promiss, C&A, WE, Bruna, Xenos noem maar op. Deze winkels vindt u met name op de A1 locaties in de Donkerstraat en de Wolleweverstraat. Maar juist ook de mix met de vaak kleinere zelfstandige ondernemers maakt Harderwijk een plezierige stad om te winkelen.

Hoogwaardige horeca
Een kopje koffie? Een lunch? Borrelen met vrienden? Loungen bij een strandtent of uitgebreid dineren in een van de vele restaurants. Keuze genoeg. De Markt staat vol met gezellige terrassen. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, een lunch, een glas wijn of lekker eten. Op de terrassen op de boulevard geniet u van het uitzicht over de randmeren.

De Vischmarkt is uniek; een geweldige historische locatie met maar liefst 5 restaurants, waarvan twee zelfs met een Michelin-ster. In de omgeving van de Vijhestraat/Bruggestraat vindt u nog een paar leuke restaurants, gezellige cafés en discotheken.

Parkeren in de omgeving
Harderwijk heeft 1 van de mooiste parkeergarages van Nederland; de Houtwal garage. Klantvriendelijk, schoon en overzichtelijk. U kunt achteraf betalen, dus u hoeft zich niet te haasten. Ook kunt u voor parkeren terecht op de boulevard, het Klooster of Westeinde.

Weekmarkt
Op zaterdagmorgen is een bezoek aan de binnenstad goed te combineren met een bezoek aan de weekmarkt op het Kloosterplein. U vindt hier goed aanbod met vers fruit en groenten, vis, bloemen, een poelier.

De binnenstad van Harderwijk bruist het hele jaar door! U bent van harte welkom.


« terug


Detailhandel