Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< september 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
35
 
 
 
 
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
 

Landstede Training Opleiding en AdviesAdresgegevens Westeinde 33
3844DD Harderwijk
Postadres
Postbus 1017
3840BA Harderwijk
Telefoon
T +31 888507837
M +31 653258599
F +31 888507801

Landstedetraining, opleiding, advies, harderwijk, opleidingscentrum, landstede harderwijk, trainingen, advies, carriere,
Landstede is een ondernemende organisatie, die midden in de maatschappij staat. Wij bieden diensten aan op het gebied van beroepsopleidingen, voortgezet onderwijs en opleidingen voor volwassenen. Landstede is ook werkzaam op het gebied van welzijn, kinderopvang en kringloop.

Landstede Training, Opleiding & Advies
Wie men ook is, of wat men ook wil, Landstede Training, Opleiding & Advies heeft een breed aanbod opleidingen, cursussen, trainingen en workshops voor (jong)volwassenen, bedrijven, 55+ers, anderstaligen en mensen met een beperking.

Cursussen, trainingen & workshops
Aan de slag, of verder groeien in uw vakgebied? Wij bieden verschillende erkende opleidingen in veel vakgebieden, op diverse niveaus en in verscheidene vormen. Dat zijn complete dag-, avond- of deeltijdopleidingen of kortere cursussen. Iedereen heeft zijn eigen reden om een cursus, training of workshop te gaan volgen. De één wil zijn blik verruimen, de ander wil meer kennis opdoen over een bepaald onderwerp. Misschien wilt u leren voor uw werk of om te re-integreren. Of wilt u graag een eigen bedrijf beginnen of uw vrijwilligerswerk efficiënter doen. Misschien wilt u gewoon voor de gezelligheid een cursus volgen. Landstede Training, Opleiding & Advies heeft de cursus, training of workshop die bij u past.

Op maat voor bedrijven
Als u als organisatie goed wilt blijven presteren, moet u regelmatig investeren. In materiaal, maar vooral ook in uw medewerkers. Hun vakkennis, manier van werken, persoonlijke effectiviteit en betrokkenheid bepalen uiteindelijk het succes van uw organisatie. Landstede biedt hiervoor opleidingen, trainingen en coaching op maat. Dat kan ook op locatie! Heeft u een specifieke leerwens? Wij gaan graag samen met u op zoek naar een voor u op maat gesneden opleiding die u desgewenst individueel en zelfstandig kunt volgen. Deskundige docenten begeleiden u tijdens de lessen.

Carrière Clubtraining, opleiding, advies, harderwijk, opleidingscentrum, landstede harderwijk, trainingen, advies, carriere,
(Door)leren kost geld en doorzettingsvermogen. Er is heel wat voor nodig om het roer om te gooien of om een hoger salaris te vragen. Landstede investeert in mensen met initiatief via de Carrière Club. Zo wordt (weer) gaan leren gemakkelijker en bereikbaar. Leden van de Carrière Club kunnen een geselecteerde vooropleiding in 12 maandelijkse delen van € 49,95 betalen. Het gaat hier om de opleidingen Financial assistant, Basiskennis Loonadministratie (BKL) en NEMAS Basiskennis management (NBM). Na een jaar stopt het lidmaatschap automatisch.

De Carrière Club; de meest betaalbare manier om door te groeien.

training, opleiding, advies, harderwijk, opleidingscentrum, landstede harderwijk, trainingen, advies, school voor ondernemers, carriere,   training, opleiding, advies, harderwijk, opleidingscentrum, landstede harderwijk, trainingen, advies, school voor ondernemers, carriere,

 


« terug


Onderwijs - Opleiding - Trainingen